Toni Vallenius
Hypnoterapeutti, työnohjaaja ja NLP-Kouluttaja
 
  • Toni Vallenius on kokeillut kymmeniä eri aloja ennen kuin löysi kutsumusammatinsa mm. yrittäjä, työnohjaaja, NLP valmentaja ja hypnotisti. Hän on siis paitsi osaava ja tehokas, hän myös ymmärtää millaista on olla elämänsä tienristeyksessä etsimässä itselle sopivaa polkua. Toni on myös rohkea  ihminen, joka ei pelkää haastaa ajatusmalleja ja uskomuksia, jotka eivät palvele yhteiskunnan kokonaisvaltaista hyvää. Hänelle itsensä kehittäminen ja jatkuva opiskelu on arkipäivää. 

    Monet tutkimukset osoittavat, että huono-osaisuus on ikään kuin perinnöllistä ja siirtyy seuraaville sukupolville automaattisesti, mutta Tonin kohdalla tällaisella uskomuksella ei ole sijaa, koska hän ei tunne rajoja ja esteitä. Hän on enemmän kuin motivoitunut saavuttamaan uusia ulottuvuuksia. 

    Toni on  huumorintajuinen ja mielellään keventää tunnelman vitsillä ja jos sallit, hän voi luoda iloisen ja nauruntäytteisen tilaisuuden, joka jää taatusti mieleen.

    Toni ihastelee ja hämmästelee tätä maailmankaikkeutta jatkuvasti eikä pidä mitään asiaa itsestäänselvänä. Kiitollisuus, toisten palveleminen ja ehdoton rakkaus eivät ole pelkästään irrallisia termejä Tonin elämässä vaan elämän ohjenuora.
Nähdään olohuoneessa!