Tara Vallenius
Sosiaaliohjaaja, lastentarhanopettaja, CHMI - Certified Self-Hypnosis and Mindfulness Meditation Instructor
 
  • Tara astui Suomen maaperälle vuonna 2003 ja on alkuperäisin Irakista. Sodan vuoksi hänen perheellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin paeta. Yhteensä 9-vuotta kestäneen pakomatkan jälkeen, hän vihdoin pääsi turvaan Suomeen. Nämä kokemukset ovat muokanneet Tarasta vahvan ja kiitollisen persoonan. Hän joutui selviytymään monessa eri maassa ilman asuinpaikkaa tai rahaa. Tämä on vaatinut nopeita ratkaisuja ja äärimmäisen taitavaa ihmistuntemusta.

  • Voitko kuvitella, että jos olet eri maassa ilman rahaa, henkilöllisyystodistuksia, omaisuutesi ovat vaatteesi ja et osaisi kommunikoida muuten kuin eleillä?
  • Tästä syystä Taralle on kehittynyt ilmiömäinen taito lukea ihmisen tiedostamattomia eleitä ja ilmeitä ja hän on kuin Sherlock Holmes, joka näkee asioita mitä me muut emme! Tietenkin Suomeen päästyään Tara on myös kehittänyt taitojaan ja kouluttautunut sosiaaliohjaajaksi, lastentarhanopettajaksi ja on vielä kaikenkukkuraksi CHMI - Certified Self-Hypnosis and Mindfulness Meditation Instructor. Rakkaus kirjoihin on myös lähtenyt omien tekstien kirjoittamiseen.

  • Vaikuttavista elämänkokemuksistaan huolimatta hän on kuitenkin yksi sydämellisistä persoonista ja on helpostilähestyttävä elämää rakastava unelmoija, joka myös toteuttaa niitä, niin muille kuin itselleen. Hän puhuu paljon ja tekee vieläkin enemmän.

  • Kaikista eniten hän on elementissään lasten kanssa koska heissä hän kokee enemmän haastetta kuin aikuisissa. Muutama sana Taran kanssa saattaa muuttaa koko elämän suunnan, joten jos kohtaat hänet mieti tarkasti mitä toivot.