PALVELUT

MENTAALIVALMENNUS

HYPNOOSI

HIERONTA


Oletko koskaan haaveillut toisenlaisesta elämästä tai voitko kuvitella elämää ilman pitkittynyttä stressiä tai kiputiloja?

Parantavaa hemmottelua kehollesi klassisella, urheilu- tai intialaisella päähieronnalla
Onko ongelmasi jatkunut pitkään ja haluat saada nopeita pitkäkestoisia tuloksia?

LISÄTIETOJA
LISÄTIETOJA
LISÄTIETOJA

ÄÄNIRENTOUTUS

MINDFULNESS

REIKI

Voiko äänellä vaikuttaa mieleen ja kehoon? Aivan varmasti voi ja oletkin varmasti tietoinen kuinka tehokas ääni on. Sinun ei tarvitse kuin ajatella esimerkiksi jotain hyvää kappaletta ja mielesi alkaa voimaan hyvin.

Mindfulness voi tuoda monia etuja emotionaaliseen ja fyysiseen terveyteesi sekä ihmissuhteisiisi. 
Reikihoito on rauhoittava energiahoito, joka auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä tasapainoa. Reiki edistää laajasti hyvinvointia ja käynnistää kehon oman paranemisprosessin. 
LISÄTIETOJA
LISÄTIETOJA
LISÄTIETOJA

Äänihoito


Äänihoidon hyödyt:
- Äänihoito syvärentouttaa
- Lievittää stressiä

- Taspainottaa kehoa ja mieltä

- Palauttaa kehon ylirasitustilan aikaansaamia  jännityksiä.

- Muuntaa tietoisuudentilaa, joka luo tilaa inspiraatiolle

- Aktivoi parasympaattisen hermoston

- Avaa kehon tukoksia

- Tehostaa verenkiertoa
- Lisää aineenvaihduntaa

​- Lievittää kiputiloja


Voimme äänen avulla säädellä mielialaamme helposti. Lujat epävireiset äänet saavat koko kehomme reagoimaan jännittyneesti, kun taas harmoniset kauniit rytmikkäät äänet saavat kehomme vapautumaan ja voimaan hyvin.
Tiesitkö että äänihoito on yksi vanhimmista hoidoista. Musiikissa on jotain ihmeellistä, joka saa koko kehomme värähtelemään kirjaimellisesti. Äänihän on oikea fyysinen aalto, jonka osuessa kehoomme vaikuttaa meidän soluihimme.

Katso ihmeellinen video, jossa tiede kohtaa musiikin:


Varaa aika

MENTAALIVALMENNUS

Mentaali valmennus on jo pitkään ollut urheilijoiden ja armeijan käytössä. Sen tehokkuus on tullut ilmi monien menestyjien keskuudessa ja he pitävätkin henkistä valmennusta yhtenä tärkeimpänä työkaluna menestyksensä tiellä. 

Oletko koskaan haaveillut toisenlaisesta elämästä tai voitko kuvitella elämää ilman pitkittynyttä stressiä tai kiputiloja?

Ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu fyysisen kehon lisäksi henkinen voimavara, psyyke. Henkisen valmennuksen tarkoituksena on opettaa sinulle kuinka mielesi toimii ja miten sen toimintaa voi hyödyntää. 

Mentaali valmennus vastaa kysymykseen miten?
Miten pääset eroon ongelmistasi ja saavutat tavoitteesi.

Kun toimin Personal Trainerinä ja autoin ihmisiä laihtumaan, opin tekemään suunnitelmia miten voidaan saavuttaa haluttu tavoite. Monesti laihtumisessa on kyse enemmänkin mielen haasteista ja tästä syystä ajauduin enemmän tutkimaan ihmisen mieltä ja sitä kautta saavuttamaan tehokkaammin haluttuja tuloksia.

Tärkeintä mentaalisessa valmentamisessa on löytää oikea motivaatio tai tarkoitus, jonka syystä ihminen joko estää itseään  pääsemästä haluttuun tavoitteeseen tai on jämähtänyt toistuvaan tapaan.
Jos koet, että olet etsinyt vastauksia tai et tiedä edes mistä etsiä niitä, on henkinen valmennus sinulle.

Henkisen valmentamisen avulla voidaan jo yhdellä tapaamisella saada haluttu tulos aikaiseksi tai ainakin kartta mikä johtaa joko muutokseen tai ymmärrykseen.
Tarkoituksena on antaa sinulle työkalut, joita voit käyttää koko loppuelämäsi, joten jo yksi valmmenus kerta saattaa vaikuttaa läpi koko elämäsi.

Monet meistä ovat luvanneet aloittavansa jotain uutta tai haluavat päättää jotain vanhaa, mutta eivät syystä tai toisesta ole onnistuneet tässä kerta toisensa jälkeen. Tällöin onkin hyvä ymmärtää kuinka mielemme toimii ja miten asetamme mieleemme viisaasti tavoitteet, jotka haluamme saavuttaa. Ei kannata jättää mitään sattuman varaan vaan päinvastoin varmistetaan, että todella saavutat tavoitteesi.

Ongelmat joihin henkinen valmennus vastaa:
- Parisuhde
- Laihdutus
- Stressin lievitys
- Paniikkihäiriö
- Tavoitteiden saavuttaminen
​- Motivaatio

​Hoito ei sovellu mielenterveyspotilaille tai psykoottisuuteen taipuvaisille ihmisille.

Varaa aika

HYPNOOSI

Add Your Sub-Title Here

Asiakkaat sanovat poikkeuksetta , että ovat hyötyneet hypnoosista ja ymmärtävät kuinka voimakas työkalu se on.
Ihmiset haluavat nopeita konkreettisia tuloksia, jotka näkyvät ja ovat pitkäkestoisia.​​ Niitä hypnoosilla saa.

Hypnoosilla voidaan parantaa:
- Uniongelmat
- Stressi
- Addiktiot (ruoka, tupakka, alkoholi, huumeet)
- Pelot
- Impotenssi
- Tinnitys
- Ahdistus ja uupumus
​- Painonhallinta

Hypnoosilla voidaan tehostaa:
- Itsevarmuutta
- Päätöksentekoja
- Rakkautta
- Onnellisuutta
- Parisuhteita
- Nautintoa
- Tavoitteita
- Paranemis -ja palautumisprosessia

Hoito ei sovellu mielenterveyspotilaille tai psykoottisuuteen taipuvaisille ihmisille.

Hypnoosi on kommunikaatiota ja huomion ohjaamista haluttuun suuntaan. Jos esimerkiksi sanon sinulle, että älä ajattele vaaleanpunaista elefanttia, se väistämättä tulee mieleesi. Tai tiedätkö, miten rentoutunut olet, kun luet tätä tekstiä? Mielesi vastaa ennen kuin olet kerennyt sen koomin miettimään asiaa.

Hypnotistin tehtävänä on ohjata asiakkaan prosessia kommunikoimalla mahdollisimman tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti, jotta saadaan haluttu reaktio aikaiseksi. Hypnoosi on prosessi, jossa vaihdetaan tietoisuuden tilaa. Siinä ei tarvita heiluvia kelloja tai temppuja, joita moni yleensä on tottunut näkemään. Kommunikaatio eli tietoinen ja tiedostamaton viestintä on hypnoosissa avainasemassa. Tästä syystä voidaan sanoa, että hypnoosi on erittäin tarkoituksenmukaista ja tarkkaa kommunikaatiota.

Tietoisuuden tilan vaihtaminen esimerkiksi hypnoosilla ja uudella tavalla ajatteleminen luo aivoissa tutkitusti uusia neuroyhteyksiä. Ne tehostavat kykyäsi toimia, joten voidaan sanoa, että hypnoosin avulla tulet viisaammaksi. Hypnoosilla voimme myös opettaa itsellemme, miten rentoudut hetkessä tai saat esimerkiksi unta silloin kun itse haluat.
Hypnoosia on mahdollista siis myös tehdä itselleen.
Hyödyt ovat valtavat.

Varaa aika

MINDFULNESS

​​​​​
Mindfulness voi tuoda monia etuja emotionaaliseen ja fyysiseen terveyteesi sekä ihmissuhteisiisi. Mindfulness on hämmästyttävä työkalu stressin hallintaan ja yleiseen
hyvinvointiin, koska sitä voidaan käyttää lähes milloin tahansa ja se voi nopeasti tuottaa kestäviä tuloksia. Se voi vaatia jonkin verran harjoittelua, kokeilua ja erehdystä, jotta voit pikkuhiljaa sisällyttää Mindfulnessia jokapäiväiseen elämääsi. Onneksi vaikuttavien tuloksien
ansiosta huomaat nopeasti, että harjoitukset ovat aikasi arvoisia.

Mindfulness harjoitukset voivat vetää sinut ​​​​​pois negatiivisesta syklistä, joka voi johtua liiallisesta päivittäisestä stressistä  tai liiallisesta märehdinnästä. Mindfulness auttaa rakentamaan defenssiä stressiä vastaan, jotta opit suojautumaan stressiltä myös tulevaisuudessa. Mindfulness auttaa paitsi lieventämään nykyhetken stressiä mutta myös auttaa ymmärtämään, ennakoimaan ja ehkäisemään sitä tulevaisuudessa. Onnistunut stressinhallinta on hyödyllistä omalle henkilökohtaiselle fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnin ja automaattisesti myös lähipiiriin, jolloin vapautuneesta mielentilasta käsin on huomattavan paljon helpompi olla ja viettää aikaa läheisten kanssa ilman konflikteja. Mindfulness harjoitukset ovat yksinkertaisia ja helppoja sisällyttää jokapäiväiseen elämään parantamaan elämänlaatuasi joka hetkessä. Ne auttavat keskittymään paremmin hetkessä vallitseviin tilanteisiin ja nauttimaan jokaisesta hetkestä parhaalla mahdollisella tavalla.
Varaa aika

HIERONTA

Kaipaatko parantavaa hemmottelua kehollesi? Tiesitkö että hierontaa oli jo kauan ennen Kristusta. Antiikin Kreikasta asti sitä on pidetty koko kansan sairaanhoitona. Varsinkin vaativaa työtä tekevät Gladiaattorit tarvitsivat tehokasta ja nopeaa kuntoutusta raskaiden työpäivien jälkeen ja hieronta oli paras ratkaisu. Myös ylimykset ymmärsivät hieronnan rentouttavan ja nautinnollisen vaikutuksen, joka toimikin osana heidän hemmottelu hetkiään.​

Suomessa vuonna 1904 hierontakurssi määrättiin pakolliseksi lääketieteen kandidaateille.

Haluaisitko sinä, että aineenvaihduntasi tehostuu ja kipusi lievittyy? Silloin Klassinen hieronta on sinua varten.
Myös ihosi hyötyy hieronnasta koska kireät alueet rentoutuvat ja saavat joustavuutta, jolloin ihokudokset pääsevät uudistautumaan tehokkaammin.

Hieronnan yleisimmät hyödyt:

- Käynnistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

- Kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

- Rentouttaa lihaksistoa ja poistaa lihasperäisiä jännityksiä.

- Palauttaa kehon ylirasitustilan aikaansaamia jännityksiä.

- Ennaltaehkäisee revähdyksiä ja venähdyksiä (esim. takareisi- ja akillesjännevammat)

- Ehkäisee ja poistaa työstä johtuvia jännitystiloja (esim. jännityspäänsärky, lihasperäinen tinnitus)

- Auttaa korjaamaan ryhdin virheasentoja, jotka johtuvat kehon lihaksiston epätasapainosta

- Auttaa stressiin

Varaa aika

REIKI

Reikihoito on rauhoittava energiahoito, joka auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä tasapainoa. Reiki-hoitaja välittää käsiensä kautta hoidettavalle universaalin tietoisuuden ohjaamaa (=Rei) elämänvoimaenergiaa (=Ki). Reiki edistää laajasti hyvinvointia ja käynnistää kehon oman paranemisprosessin. 
Reikihoidossa ollaan vaatteet päällä, eikä hoidossa käytetä voimakkaita hierontaotteita.

Reiki on turvallinen hoitomuoto, joka ohjautuu aina vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksi.

Reiki nostaa kehon värähtelytaajuutta, kiihdyttää solujen uusiutumista sekä selkeyttää ajatuksia ja tunteita. Se on hyvin yksinkertaista ja silti tehokasta.
Hoidon vastaanottajana saat maata rennosti hoitopöydällä, ja virratan käsieni kautta Sinulle universaalia elämänenergiaa.

Reiki on puhdasta valoa ja rakkautta, jota on maailmankaikkeudessa rajattomasti. Hoidossa saat vastaanottaa universumin lempeää hoitavaa energiaa juuri sen verran kuin kehosi ja mielesi tarvitsee kyseisellä hetkellä.

Reiki hoitaa, eheyttää ja uudistaa koko olemustasi.
Hoito ei sovellu mielenterveyspotilaille tai psykoottisuuteen taipuvaisille ihmisille.

Reikiä on jo yhdysvalloissa otettu monissa sairaaloissa lisähoidoiksi käyttöön koska ollaan huomattu sen vaikuttavuus. Moni lääkäri on tutkinut ja käyttää reikiä ammattinsa lisäksi.

Reiki on japanilainen menetelmä stressin lieventämiseen ja auttaa sinua rentoutumaan. Reikin kautta kokonaisvaltainen hyvinvointi mahdollistuu.
Mitä asiakkaat sanovat reikihoidoista?

"Se tuntuu kuin mahtava säteilevä voima virtaisi lävitsesi. Reiki hoitaa ihmistä kokonaisuudessaan. Huomioiden kehon, tunteet, mielen ja hengen. Synnyttäen monia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia."

Varaa aika