Outi Ivaska
Teatteri-ilmaisun ja ryhmäliikunnan ohjaaja, reikihoitaja, hieroja ja regressioterapeutti
 
 • Outi on taiteellinen ja itsevarma henkilö, joka pyrkii tekemään itsestään tarpeettoman mahdollisimman nopeasti tarjoamalla parasta osaamistaan ja ammattitaitoaan.

  Hän on kehon ja äänen käytön mestari, joka osaa ottaa tilan ja paikan haltuun ja mielellään opettaa tämän myös muille. Outille ihmisen keho on tärkeä instrumentti, jota hallitsemalla ihminen kykenee käyttämään myös mieltään parhaalla mahdollisella tavalla.

  Outin kokemusten kirjo on sanoin kuvaamaton ja kaikin tavoin ihmeellinen. Hän on matkannut monissa maissa ja tehnyt yhteistyötä hyvin eri lähtökohdista olevien ihmisten kanssa.

  Outi on esiintyjä, kouluttaja sekä kehon, mielen ja kehon huoltaja. 

  Outin omin sanoin:

  "Voin olla Sinulle tienviitta ja opas, kanssaluoja, kanava ja heijastuspinta liikkeen, äänen sekä tarinankerronnan virrassa, henkisen kasvun poluilla. Haluan auttaa Sinua näkemään oman potentiaalisi ja löytämään sisäiset voimavarasi, jotta voit ilmentää aitoa syvintä olemustasi luovasti tässä maailmassa. Elämässä on taikaa ja rakkautta, puhdasta pulppuavaa iloa ja vastustamatonta nautintoa, jonka saat kokea, kun elät omasta keskuksestasi käsin!”