1. Title 1

RAM Akatemian 
olohuone 

Tila jonne voit tulla viihtymään, inspiroitumaan tai rentoutumaan eri hoitoihin.
Olohuoneemme on luotu sinulle, joka janoat kokonaisvaltaista, virkeää ja nautinnollista elämää.
Tutustu hoitoihin
Varaa aika!
Olohuone sijaitsee lautatarhankatu 6, 00580 HKI rakennuksen alimmassa kerroksessa.
Ystävällinen aulan henkilökunta opastaa sinut varmasti perille.

PALVELUT SINULLE

Tule ja rentoudu uudella tavalla kokonaisvaltaisesti. Anna itsellesi tai hyvälle ystävällesi jotain uutta, mitä et löydä mistään muualta!

Katso video sivun alhaalla

​Spesiaali

Eroon ongelmastasi. Valitse täysihoitopaketti mielesi mukaan, eli voit itse koota paketin hoidoistamme.

VALMENNUS-HYPNOOSI-HIERONTA-MINDFULNESS

VALMENNUS-HYPNOOSI-REIKI-MINDFULNESS

VALMENNUS-HYPNOOSI-HYPNOOSI-HYPNOOSI

Täysihoito 1

Eroon stressistä ja unettomuudesta. Paketti on kuukauden mittainen, joka sisältää 
4 hoitokertaa (1 per vko), jotka ovat maksimissaan 1 h 15 min pituisia. Pakettiin sisältyy VALMENNUS-HYPNOOSI-HIERONTA-MINDFULNESS
Hinta 347€

Rentoutukset

Tule rentoutumaan, joko hieronnan, mindfulnessin, energiahoidon, reikin tai hypnoosin voimin.



Hinta alkaen 65€
Varaa hoito
Varaa hoito
Hinta 347​€​​
Varaa hoito

Miksi RAM Akatemia luotiin?

Ihmisten ​​​​​​​stressi ja unettomuus ovat lisääntyneet huimasti, ja he ovat alkaneet etsiä vaihtoehtoisia keinoja päästäkseen eroon ongelmistaan. Ihmiset sanovat, että he ovat kärsineet vuosia ahdistuksesta ja yrittäneet päästä stressistä eroon, mutta eivät ole löytäneet ratkaisua ongelmiinsa.

Tästä syystä päätimme koota yhteen eri alojen ammattilaiset saman katon alle ja luoda asiakkaillemme jotain uutta, mitä ei ole missään muualla. Me yhdistimme eri mielen ja kehon hoitomuotoja ja suunnittelimme prosessin, jonka jokainen menetelmä tukee toinen toistaan. 

Asiakkaat kertovat

You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. 
 1. You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. Selecting ‘Edit Text’ from this menu will also allow you to edit the text within this text box.
  Laura Stinson
 2. You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. Selecting ‘Edit Text’ from this menu will also allow you to edit the text within this text box.
  Patricia Davidson
 3. You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. Selecting ‘Edit Text’ from this menu will also allow you to edit the text within this text box.
  David Landers
 4. You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. Selecting ‘Edit Text’ from this menu will also allow you to edit the text within this text box.
  Paul Christian
 5. You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. Selecting ‘Edit Text’ from this menu will also allow you to edit the text within this text box.
  Patricia Davidson
 6. You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. Selecting ‘Edit Text’ from this menu will also allow you to edit the text within this text box.
  Jennifer Fields

Mitä täysihoito voi esimerkiksi pitää sisällään.

MENNEISYYS

TULEVAISUUS​

2

​3

1

4

VALMENNUS
Kun tulet luoksemme, selvitämme ongelmasi juuren, jotta se ei pääse aiheuttamaan lisäoireita elämässäsi. Tästä syystä kartoitus on yksi tärkeimmistä työkaluistamme. Tämä on rento ja mukava jutteluhetki yhden valmentajamme kanssa.

REGRESSIO TERAPIA
Regressio terapiassa keskitytään purkamaan menneisyyden ahdistuket ja jättämään kauan kannettu taakka taakse. Regressio terapian avulla voidaan myös oppia menneisyydestä hyödyllisiä asioita, joita ei ennen ollut edes tiedostanut. Yksinkertainen "silmät kiinni" prosessi, johon ei tarvitse valmistautua millään tavalla.

HYPNOOSI
Valmennuksesta 
luottamuksellisesti saadut tietomme annanmme hypnotistillimme, joka räätälöi hypnoosin niiden pohjalta. Riippuen ongelmastasi hypnoosi voi olla hyvinkin syvä unen vaihe tai jopa hereillä, täysin virkeänä tapahtuva prosessi.

MINDFULNESS
Tässä prosessin viimeisessä vaiheessa  keskitymme kirkastamaan tulevaisuuttasi ja annamme konkreettisia tehtäviä kotiin vietäväksi, jotta voit ylläpitää hyvinvointiasi itsenäisesti.

Varaa aika
Täysihoito on suunniteltu 1 kuukauden mittaiseksi hoitopaketiksi, jossa eri hoitojen yhdistelmät saavat aikaan taattuja tuloksia. Hoitopaketti on suunniteltu hoitamaan kehoa ja mieltä, koska ihminen on kokonaisuus. Hoitojen välissä on viikon levähdystauko, jotta hoito toimii optimaalisesti. Asiakkaat ovat olleet yllättyneitä, kuinka vaikuttavasta prosessista on kyse. Tätä monipuolisempaa hyvinvointia et saa muualta.