OLOHUONE

KLASSINEN, URHEILU- JA INTIALAINEN PÄÄHIERONTA, B4U YKSILÖVALMENNUS, TYÖNOHJAUS

VARAA AIKA
  1. Managing Director
    VIIHTYISÄT & RAUHALLISET TILAT SUUNNITELTU MAKSIMOIMAAN RENTOUTUMISTA
  2. Managing Director
    KEHON & MIELEN TARPEILLE SUUNNITELTUJA PALVELUKOKONAISUUKSIA
  3. Managing Director
    STRESSINHALLINNAN TYÖKALUJA JA TEHOKASTA ENNALTAEHKÄISYÄ

VALITSE MIELEISESI

Tule ja rentoudu uudella tavalla kokonaisvaltaisesti. Anna itsellesi tai hyvälle ystävällesi unohtumaton kokemus!

VALMENNUKSET

Pääse eroon stressistä, väsymyksestä ja kuormitusta aiheuttavista tekijöistä tehokkaasti erilaisilla valmenuuksilla.

B4U (Balance for you) -
Yksilövalmennusta

Varaa jo tänään alhaalta ilmainen puhelin- tai videoneuvottelu, jonka aikana asiantuntijamme kertoo sinulle B4U menettelytavasta.
RENTOUTUKSET

Kaipaatko hiuspohjan verenkierron lisäämistä, ​stressin lievitystä, jännittyneen lihaksen rentouttamista tai kentiens kokonaisvaltaista lihashuoltoa maksimoimaan suoritusta? Tule  rentoutumaan ja nauttimaan olohuoneen monipuolisista hoidoista
Varaa tästä ilmainen puhelinneuvottelu
Varaa hoito

ASIAKASPALAUTE:

"Kiitos mahdollisuudesta kokeilla uutta hyvinvointipakettianne. Tulin kartoitus tapaamiseen aikalailla takki auki, tietämättä mitä odottaa tai toivoa.

Toni lähti todella asiantuntevasti purkamaan tilannettani ja selvittämään harjoitusten avulla mitä voisimme valmennuksessa työstää ja vaihdoimme vielä tässä vaiheessa paketin minun tilanteeseeni sopivammaksi . Toni teki minulle hypnoosin, joka oli todella vaikuttava, se nosti paljon ajatuksia ja tunteita pintaan. Hypnoosin jälkeinen olo oli mahtava, kuin olisin virittynyt aivan eri taajuuksille kuin yleensä !

Mieltäni lämitti, kun Taran ohjaamassa mindfulness osuudessa käsittelimme teemoja, jotka ovat olleet hyvin ajankohtaisesti esillä omassa elämässäni. Opettelimme anteeksianto/ irtipäästämis harjoituksen, jota voin toistaa kotona aina halutessani. Sain sähköpostiin kiitollisuus harjoituksia joita voin tehdä helposti, joka päivä. Juurikin näitä harjoituksia tarvitsin tähän hetkeen. En ole kyllä tehnyt niitä joka päivä vaan ne jäävät helposti tekemättä, ehkäpä olisi hyvä jos materiaalin saisi halutessaan paperisena mukaan? Kokonaisuudessaan paketti, jossa todella otetaan asiakas huomioon henkilökohtaisesti. Kaikki tapahtui hyvin joustavasti.

Olette ihania valovoimaisia persoonia, joiden kanssa on ilo kohdata. Arvostan sitä, että yhteyttä saa ottaa halutessaan varsinaisen paketin ulkopuolella/ päättyessä. Olette aidosti kiinnostuneita, välitätte sen ja se tuntuu todella hyvältä. Voin lämpimästi suositella hyvinvointipakettia kaikille tilanteesta riippumatta, sinut ja tilanteesi otetaan varmasti huomioon ja saat juuri sen mitä sillä hetkellä tarvitset."

Miksi RAM Akatemia luotiin?

Ihmisten ​​​​​​​stressi ja unettomuus ovat lisääntyneet huimasti, ja he ovat alkaneet etsiä vaihtoehtoisia keinoja päästäkseen eroon ongelmistaan. Ihmiset sanovat, että he ovat kärsineet vuosia ahdistuksesta ja yrittäneet päästä stressistä eroon, mutta eivät ole löytäneet ratkaisua ongelmiinsa.

Tästä syystä päätimme koota yhteen eri alojen ammattilaiset saman katon alle ja luoda asiakkaillemme jotain uutta, mitä ei ole missään muualla. Me yhdistimme eri mielen ja kehon hoitomuotoja ja suunnittelimme prosessin, jonka jokainen menetelmä tukee toinen toistaan.