OLOHUONE

KLASSINEN, URHEILU- JA INTIALAINEN PÄÄHIERONTA, HYPNOOSI, MENTAALIVALMENNUS, TYÖNOHJAUS

VARAA AIKA
  1. Managing Director
    VIIHTYISÄT & RAUHALLISET TILAT SUUNNITELTU MAKSIMOIMAAN RENTOUTUMISTA
  2. Managing Director
    KEHON & MIELEN TARPEILLE SUUNNITELTUJA PALVELUKOKONAISUUKSIA
  3. Managing Director
    STRESSINHALLINNAN TYÖKALUJA JA TEHOKASTA ENNALTAEHKÄISYÄ

ONKO TYÖYHTEISÖSSÄSI JO OLOHUONE?

On tarkoitettu kaikille niille, jotka kaipaavat vetäytymistä rauhalliseen tilaan lepäämään, latautumaan uudelleen ja jatkamaan työpäivää rennosta ja keskittyneemmästä mielentilasta käsin.

VALITSE MIELEISESI

Tule ja rentoudu uudella tavalla kokonaisvaltaisesti. Anna itsellesi tai hyvälle ystävällesi jotain uutta, mitä et löydä mistään muualta!

VALMENNUKSET

Pääse eroon stressiä, väsymystä ja kuormitusta aiheuttavista tekijöistä tehokkaasti erilaisilla valmenuuksilla.

HYPNOOSI

MENTAALIVALMENNUS


TÄYSIHOITO

Täysihoito koostuu erilaisista valmennuksista ja hoidoista, joita on suunniteltu tarkkaan kartoittamaan tiettyä ongelmaa ja tehokkaan intervention avulla pääsemään eroon siitä.
Täysihoito on ainulaatuinen neljän hoidon intensiivinen paketti tehostamaan haluttujen tuloksien saantia. Paketti on kokonaisuudessaan kuukauden mittainen ja  sisältää 
4 hoitokertaa (1 per vko), jotka ovat maksimissaan 1 h 15 min pituisia. Pakettiin sisältyy VALMENNUS-HYPNOOSI-HIERONTA-MINDFULNESS
Hinta 347€

RENTOUTUKSET

Tule rentoutumaan ja nauttimaan olohuoneen monipuolisista hoidoista, vaikka
HIERRONNALLA
MINDFULNESS HARJOITUKSILLA
 TAI
OHJATUN SYVÄRENTOUTUKSEN VOIMIN
Hinta alkaen 15€
Varaa hoito
Hinta 97​€​​
Varaa hoito
Varaa hoito

ASIAKASPALAUTE:

"Kiitos mahdollisuudesta kokeilla uutta hyvinvointipakettianne. Tulin kartoitus tapaamiseen aikalailla takki auki, tietämättä mitä odottaa tai toivoa.

Toni lähti todella asiantuntevasti purkamaan tilannettani ja selvittämään harjoitusten avulla mitä voisimme valmennuksessa työstää ja vaihdoimme vielä tässä vaiheessa paketin minun tilanteeseeni sopivammaksi . Toni teki minulle hypnoosin, joka oli todella vaikuttava, se nosti paljon ajatuksia ja tunteita pintaan. Hypnoosin jälkeinen olo oli mahtava, kuin olisin virittynyt aivan eri taajuuksille kuin yleensä !

Mieltäni lämitti, kun Taran ohjaamassa mindfulness osuudessa käsittelimme teemoja, jotka ovat olleet hyvin ajankohtaisesti esillä omassa elämässäni. Opettelimme anteeksianto/ irtipäästämis harjoituksen, jota voin toistaa kotona aina halutessani. Sain sähköpostiin kiitollisuus harjoituksia joita voin tehdä helposti, joka päivä. Juurikin näitä harjoituksia tarvitsin tähän hetkeen. En ole kyllä tehnyt niitä joka päivä vaan ne jäävät helposti tekemättä, ehkäpä olisi hyvä jos materiaalin saisi halutessaan paperisena mukaan? Kokonaisuudessaan paketti, jossa todella otetaan asiakas huomioon henkilökohtaisesti. Kaikki tapahtui hyvin joustavasti.

Olette ihania valovoimaisia persoonia, joiden kanssa on ilo kohdata. Arvostan sitä, että yhteyttä saa ottaa halutessaan varsinaisen paketin ulkopuolella/ päättyessä. Olette aidosti kiinnostuneita, välitätte sen ja se tuntuu todella hyvältä. Voin lämpimästi suositella hyvinvointipakettia kaikille tilanteesta riippumatta, sinut ja tilanteesi otetaan varmasti huomioon ja saat juuri sen mitä sillä hetkellä tarvitset."

Miksi RAM Akatemia luotiin?

Ihmisten ​​​​​​​stressi ja unettomuus ovat lisääntyneet huimasti, ja he ovat alkaneet etsiä vaihtoehtoisia keinoja päästäkseen eroon ongelmistaan. Ihmiset sanovat, että he ovat kärsineet vuosia ahdistuksesta ja yrittäneet päästä stressistä eroon, mutta eivät ole löytäneet ratkaisua ongelmiinsa.

Tästä syystä päätimme koota yhteen eri alojen ammattilaiset saman katon alle ja luoda asiakkaillemme jotain uutta, mitä ei ole missään muualla. Me yhdistimme eri mielen ja kehon hoitomuotoja ja suunnittelimme prosessin, jonka jokainen menetelmä tukee toinen toistaan.