HIERONTAHUONE

NOPEA JA HELPPO TAPA PÄÄSTÄ EROON JUMEISTA JA PALAUTUA.
TULE NAUTTIMAAN YLELLISESTÄ HIERONNASTA.

HIERONTA

Ammattitaitoiset hierojamme ovat omistautuneet palvelemaan ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla. Tule rentoutumaan yksityiseen hierontahuoneeseemme, jossa sinun on helppoa nauttia olostasi.
Tarjolla Klassista -ja urheiluhierontaa. Jotkut hierojistamme myös voivat halutessasi käyttää eteerisiä öljyjä, jotka luontaisesti lääkitsevät kehoasi.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta keskittyy niska -hartia -ja pääseudun alueelle, jossa käytetään erikoisia menetelmiä avaamaan jumit. Hoito on nopea ja tehokas, joka saa aineenvaihdunnan kiertämään jopa nupissa. Siinä hierotaan myös pään aluetta ja kasvoja, joka avaa verenkierron päänalueella. Jumissa olevat leuat rentoutuvat ja hiukset saavat elinvoimaa, koska ravinto pääsee kulkemaan vapaammin päänahanalueella.

Meidän mahtava opiskelija aloittaa 12.11

HYÖDYNNÄ OPISKELIJA HINTOJA

Käytä myös taitavaa opiskelijaamme ja säästä rahaa. Meidän opiskelijamme toimii mahdollisuuksien mukaan tiloissa ja on erinomainen hieroja, jolla on vankka urheilutausta ja anatomian tuntemus. Vili ei kuitenkaan ole vielä valmistunut koulusta, joten saat häneltä laatuhierontaa halvempaan hintaan. Tämä mahdollisuus ei ole ikuinen, joten se kannattaa käyttää hyväksi.
MITEN VARAAT?
Klikkaa varaa aika painiketta, jonka jälkeen valitse Vilhovuorenkatu 12, 00500 Hki (HIERONTAHUONE)
PALJONKO OPISKELIJA HINNOILLA SÄÄSTÄÄ?
Vili Hämäläinen on opiskelijamme ja jos saat hänelle varattua ajan säästät jopa 30%. Eli kaikista normaalihinnoistamme -30%.
Valitse itsellesi sopiva hoito ja valitse hoitajista, joko kaikki tai se jolle haluat ajan varata. Kalenteri näyttää kaikki kyseisen hoitajan vapaana olevat ajat.
ETEERISET ÖLJYT
Julia Somero on yksi hierojistamme, joka mielellään käyttää hieronnoissaan lisänä myös eteerisiä öljyjä. Eteerisillä öljyillä on tutkitusti vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Tämä on täysin ilmainen lisäpalvelu, jota voit halutessasi saada.
MISSÄ HIERONTAHUONEEMME SIJAITSEE?
Hierontahuoneemme sijaitsee Kalasataman (Kummeli-talossa) osoitteessa: Vilhovuorenkatu 12, 00500 Helsinki

Talon aulan henkilökunta on ystävällinen ja opastaa sinut mielellään huoneeseen, joka sijaitsee aulan takana olevalla käytävällä.
Hierontahuoneemme on idyllinen ja yksityinen vain sinun käytössäsi.

Puhtaus on puoliruokaa ja tästä syystä tilamme ovat aina valkoisen puhtaita.
Me arvostamme asiakkaitamme ja annamme täyden tyytyväisyystakuun jokaisesta palvelustamme. 
Haluamme että nautit olostasi ja tunnet itsesi tärkeäksi.
Hieronnat on helpointa varata netistä koska varsinaisia aukioloaikoja meillä ei ole. Tulemme paikalle silloin kun sinä tarvitset meitä. Voit myös toki soittaa ja varata ajan puhelimella.

Maksuksi käy kortti tai lasku.
ME PALVELEMME SINUA. VOIT LUKEA LISÄÄ MEISTÄ PAINAMALLA TUTUSTU MINUUN NAPPIA.
JULIA SOMERO
ANTTI OHVO
VILI HÄMÄLÄINEN
Tutustu minuun
Tutustu minuun