HIERONTAHUONE

NOPEA JA HELPPO TAPA PÄÄSTÄ EROON JUMEISTA JA PALAUTUA.
TULE NAUTTIMAAN YLELLISESTÄ HIERONNASTA.

VARAA AIKA

HIERONTA

Ammattitaitoiset hierojamme ovat omistautuneet palvelemaan ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla. Tule rentoutumaan yksityiseen hierontahuoneeseemme, jossa sinun on helppoa nauttia olostasi.
Tarjolla Klassista -ja urheiluhierontaa. Jotkut hierojistamme myös voivat halutessasi käyttää eteerisiä öljyjä, jotka luontaisesti lääkitsevät kehoasi.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta keskittyy niska -hartia -ja pääseudun alueelle, jossa käytetään erikoisia menetelmiä avaamaan jumit. Hoito on nopea ja tehokas, joka saa aineenvaihdunnan kiertämään jopa nupissa. Siinä hierotaan myös pään aluetta ja kasvoja, joka avaa verenkierron päänalueella. Jumissa olevat leuat rentoutuvat ja hiukset saavat elinvoimaa, koska ravinto pääsee kulkemaan vapaammin päänahanalueella.

HYÖDYNNÄ OPISKELIJAN PALVELUJA

Käytä myös taitavaa opiskelijaamme ja säästä rahaa. Meidän opiskelijamme toimii mahdollisuuksien mukaan tiloissa ja on erinomainen hieroja, jolla on vankka urheilutausta ja anatomian tuntemus. Vili ei kuitenkaan ole vielä valmistunut koulusta, joten saat häneltä laatuhierontaa halvempaan hintaan. Tämä mahdollisuus ei ole ikuinen, joten se kannattaa käyttää hyväksi.
MITEN VARAAT?
Klikkaa varaa aika painiketta, jonka jälkeen valitse Vilhovuorenkatu 12, 00500 Hki (HIERONTAHUONE)
HYÖDYNNÄ HARJOITTELIJAN HINTOJA
Vili Hämäläinen on opiskelijamme ja varaamalle hänelle ajan, säästät kaikista normaalihinnoistamme -30%.
Valitse itsellesi sopiva hoito ja valitse hoitajista, joko kaikki tai se jolle haluat ajan. Kalenteri näyttää kaikki kyseisen hoitajan vapaana olevat ajat.
ETEERISET ÖLJYT
Julia Somero on yksi hierojistamme, joka mielellään käyttää hieronnoissaan lisänä myös eteerisiä öljyjä. Eteerisillä öljyillä on tutkitusti vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Tämä on täysin ilmainen lisäpalvelu, jota voit halutessasi saada.
ME PALVELEMME SINUA ILOMIELIN.
CINDY LAPPALAINEN
ANTTI OHVO
VILI HÄMÄLÄINEN
Tutustu minuun
Tutustu minuun
Tutustu minuun